OTKRIVENA ISTINA IZ DOMA DRAGANE MIRKOVIĆ O KOJOJ SE DUGO ĆUTALO: Ovo je razlog zašto PEVAČICINA deca ne dolaze u Srbiju!

0

Dragana Mirković važi za jednu od najpopularnijih a i najbogatijih pevačica folk muzike u Srbiji, ali i regionu. Za razliku od mnogi, ona je svoj veliki uspeh postigla zahvaljujući svojim glasom i trudu. Ono što je zanimljivo je to da se za nju nikada nisu vezivali skandali ili neke kontraverze kao što je sasvim normalno za neke njene kolegice.

Dragana je prisutna na estradi više od trideset godina, te se prvi put pojavila kao tinejdžer sa samo 17 godina. Dobila je nadimak Luče iz Kasindola. Kada je u pitanju privatni život, ona je dosta drugačija od svojih kolegica, pre svega što ne živi u skandalima i kontraverzama. Naime, ona je u skladnom braku sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem preko dve decenije, te još uvek izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana. Također imaju i dvoje dece.

Poznato je da je Toni jako uspešan biznismen i da je nasledio poslovno carstvo od svoga oca, te ga je još više proširio. I sama dragana je uplovila u biznis vode, pa je početkom 2000-tih godina pokrenula muzičku televiziju DM Sat. Dragan i on žive u dvorcu nadomak Beča. Dragana za sebe kaže da je mnogo iskrena a i da ju je ta iskrenost koštala u životu, ali ostaje pri tome da se neće menjati. Verovatno je zbog toga mnogi i vole sve ove godine.

Dragana je u jednom interviju za medije rekla kako je veoma često zna pogoditi nepravda, te da zna i da zaplače zbog toga. Do toga najčešće zna doći zbog zlonamernih laži o njoj, te se često pita čime je to zaslužila. Poznato je da njen sin Marko i čerka Manuela jako retko dolaze u Srbiju. Najveći razlog je to zato što su rođeni i odrasli u Beču, te je sav njihov život i društvo tamo.