Otkriven razlog razvoda Saše i Nevene Joksimović posle 20 godina braka! (FOTO)

0

Prije nekoliko dana je u srpskim medijima osvanula vijest da se razvodi Saša Joksimović, brat poznatog pjevača Željka Joksimovića koji se bavi glumom i koji je imao značajnu ulogu u filmu Toma koji je u kratkom roku pogledalo skoro milion gledalaca u regiji.

Saša i producentkinja Nevena Ranković su u braku skoro 20 godina i uvijek su važili za skladan par i imjau i sina Iliju. Do pretpostavke da se par razvodi se došlo na osnovu fotke koju je Saša objavio na svom Instagram nalogu a na kojoj se nalazi u društvu sa nepoznatom zanosnom plavušom uz objavu Konačno slobodan.

Nakon što se vijest o razlazu pronijela svim srpskim portalima novinari su pokušali kontaktirati i Sašu i Nevenu, ona se nije javila a Saša nije demantovao ovu vijest pa je logičan zaključak da ima istine u svemu. Mediji sada nagađaju koji je razlog njihovog mogućeg razvoda pa se između ostalog navodi da je u posljednje vrijeme Saša zbog posla vrlo često odsutan od kuće jer je angažovan i kao TV voditelj a snima i jednu seriju.

Moguće je da je njihova razdvojenost dovela do zahlađenja odnosa a kao drugi razlog bi mogla biti i netrpeljivost koju je Nevena otvoreno pokazivala prema Sašinoj porodici. Ona je u jednoj emisiji rekla kako od Sašinih roditelja nema nikakvu pomoć dok njeni mama i tata stalno pomažu i uskaču kada god je to potrebno. Poznato je i da se njih dvoje nisu porodično družili sa Sašinim bratom Željkom i njegovom suprugom Jovanom što su također spominjali u  intervjuima.