OTKRIVEN MAJIN MJESEČNI HONORAR U ZADRUZI 6 ! SA PRODUKCIJOM DOGOVORILA OGROMNU SVOTU NOVA, PREŠIŠALA JE I STANIJU !

0

Marinkovićevoj je porasla cijena nakon preljube !

Maja Marinković potpisala je ugovor za šestu sezonu rijalitija Zadruga samo nekoliko dana nakon što je raskinula s mužem najbolje drugarice Aleksandre Subotić, Petrom Pecom Raspopovićem, i to za duplo veći honorar nego što je imala u prethodnoj sezoni.

Kako izvor blizak starleti saznaje, razgovor koji je imala s produkcijom pre potpisivanja ugovora trajao je svega 15 minuta. S producentima rijalitija je uspješno dogovorila sve uslove koje je tražila.

Budući da je u Zadruzi 5 njen nedeljni honorar iznosio 2.000 eura, Maja će u predstojećoj sezoni za svaku nedelju provedenu u „beloj kući“ biti bogatija za 4.000 eura.


– To što je Maja otela najboljoj drugarici muža, a potom istog prevarila i vratila se bivšem dečku, bilo je sasvim dovoljno da produkcija ozbiljno razmotri njenu ponudu da uđe u šestu sezonu. Kada je došla na razgovor, istakla je da bi ušla samo pod uslovom da joj dupliraju honorar od 2.000 evra nedeljno koji je imala ranije i predložila sumu od 4.000 evra nedeljno. Budući da je kao učesnik planirana i njena suparnica Aleksandra, pristali su na njene uslove i dogovorili se za manje od pola sata – navodi izvor, i otkriva da je Marinkovićeva obećala da će napraviti haos u „beloj kući“ i opravdati svoje učešće.

Kako se saznaje, sa njom ulazi i njen dečko Filip Car, sa kojim je tokom cijee rpošle sezone pravila haos, pa je tako jasno šta gledaoci mogu da očekuju. Obećala je i da če altivno učestvoovati u svim sukobima za stolom i da će biti luđa nego što smo do sad imali priliku da vidimo.


Jedino čega ju je strah su kazne, zbog kojih je ostala bez dinara u prošloj sezoni. Također je obećala produkciji, njenom ocu Takiju i sebi da ni pod bilo kakvim uslovima neće bježati iz rijalitija i da ostaje dok je poblika ne izbaci !