Otkako je snajka ušla u kuću Šaulića, sve se okrenulo naopačke!- Ilda prva otkrila šta misli o Mihajlovoj trudnoj ženi- OPA, KO BI TO REKAO? (FOTO)

0

Naime, otkako je umro ali i prije toga o njenu i njegovoj pordici se nije prestajalo pisati u medijima. Kralj narodne muzike Šaban Šaulić broji velike hitove iza sebe koji se i dan danas slušaju. Iako se o njegovoj pordici piše često, ovih dana su to samo lijepe vijesti koje su sve obradovale.

Javnosti je poznato da se nedavno Šabanov i Gocin sin Mihajlo oženio sa svojom djevojkom Marinom Velimirović koja je po zanimanju vaspitačica. Kako su mediji ispratili to je bila velika svadba na kojoj je bio veliki broj zvanica, a mlada je naprosto blistala na vjenčanju u svojoj prelijepoj vjenčanici, te je bila veoma raspoložena. Međutim tek kasnije se saznalo i da mladi bračni par čeka prinovu, a to je posebno obradovalo Gocu, kao i Mihajlove sestre Ildu i Sanelu koje su odmah čestitale.

Ipak, Mihajlo i Marina su odlučili da svoj zajednički život nastave van Srbije u inostranstvu, tačnije u Švajcarskoj, gdje je on dobio položaj glavnog konzula, što je mnoge iznenadilo. Ipak ovo je odlična prilika za Šabanovog sina, mada je ova odluka teško pala Mihajlovoj majci i sestrama, posebno jer je i Ilda do nedavno sa porodicom živjela u Americi, ali se ne tako davno i vratila u Srbiju.

Mihajlo i Marina su odlučili da ipak svoj život nastave van Srbije u inostranstvu, tačnije u Švajcarskoj, gdje je Mihajlo dobio položaj glavnog konzula. Ipak ovo je odlična prilika za Šabanovog sina, mada je ova odluka teško pala Mihajlovoj majci i sestrama, posebno jer je i Ilda do nedavno sa porodicom živjela u Americi, ali se skoro i vratila u Srbiju. Ilda koja je posebno vezana za svog brata je tužna zbog njegovog odlaska, a osim toga ona jako dobro zna kako je živjeti u tuđini, te joj je posebno žao što neće biti prisutna kada se njena snaha bude porađala.