OTIŠAO NOVAK, A S NJIM I VRHUNSKI TENIS! Fanovi u šoku i neverici…

0

Kada ja Novak Đoković u pitanju, o njemu bi se mogla napisati gomila članaka, jer je on čovjek sa velikim brojem postignuća i zbog toga je jako česta tema, kako zbog njegove odlične karijere tako i zbog njegovog privatnog života, to jeste odnosa sa suprugom Jelenom, roditeljima i slično. Danas ćemo pisati o novostima koje stižu iz Srbije, a koje su povezane upravo sa njim.

Kako za sada stvari stvoje, naredne godine nećemo biti u mogućnosti da gledamo vrhunski tenis, jer nema ništa od Belgrade i Serbian opena. Turnir koji se održavao u Beogradu je bio jako dobra stvar za tu državu, kao i za grad i građane, jer je to bila sjajan promocija i slika koja je odlazila svake godine iz Srbije. Međutim, dešava se to da licenca za održavanje turnira nije ispravna nakon četiri godine od kako je turnir počeo da se održava.

Nakon toga je uslijedilo vraćanje licenci na ATP listu, ali do njene obnove nije došlo. Međutim, to nijez nak da ćemo biti uskraćeni da gledmo odličan tenise, jer su pomogle iznajmljene licence u tome da gledamo tenis još par puta, ali kako stoje stvari, tome je za sada došao kraj jer nema nikakvih nagovještaja da bi moglo doći do novog iznajmljivanja licence, dok i Novakov odlazak sa Dorćola je samo potvrda da neće biti ništa od ATP turnira. Iako je tu dosta stvari koje su dovele na kraju do takvog epiloga. Šta vi mislite o svemu tome, možete da nam pišete u komentarima šta vi mislite.