OTAC IMA MILIONA A ĆERKA RADI OVO??? Niko ne može da veruje šta ova ćerka Saše Popovića radi (FOTO)

0

Saša Popović važi za jednog od najuspešnijih ljudi u Srbiji, koji je sa svojom kolegicom Lepom Brenom sagradio “carstvo” kakvo je Grand Produkcija. Više od dvadeset godina taj veliki projekat itekako funkcioniše te ni oni sami tada nisu bili svesni u šta se moglo pretvoriti.

Poznato je da su prošle godine prodali svoje deonice u ovoj kompaniji. Pričalo se da su oboje dobili po dvadeset miliona evra. Tim povodom su napravili i veliko slavlje. Prošle godine je Saša zvanično ušao i u penziju. Ipak je ostao da radi kao umetnički direktor i voditelj najpopularnijeg muzičkog takmičenja na Balkanu, a to su Zvezde Granda.

Saša Popović je inače dvadeset godina u braku sa pevačicom Suzanom Jovanović. Sa njom ima i ćerku Aleksandru. Poznato je da ona ne voli da se eksponira u javnosti. Zna se da je ona jako ponosna na svoje roditelje i njihove karijere, ali ona kaže da se ne vidi u tom svetu, te želi da bude sama svoj čovek.

Ona je naime upisala dva fakulteta, ali je donijela odluku da ih napusti. Kasnije je odlučila da upiše kurs za manikir, jer je to nešto što je ispunjava i čime bi se volela baviti. Njena prva mušterija je bila majka Suzana. Nakon što je videla da joj to ide od ruke, odlučila je da pokrene svoj biznis. Njena majka Suzana je rekla kako je Aleksandra još uvek neodlučna, te da je tu osobinu nasledila od nje, te kako je konačno sretna što je našla nešto što je ispunjava i u čemu je dobra.