OTAC GA NAPUSTIO KAD JE IMAO 7 MJESECI, Saša Popović ga ODGAJAO KAO SVOG SINA: Evo kako izgleda Danijel, sin Suzane Jovanović

0

U medijima je skoro izašla vijest kako je Saša Popović navodno napisao već testament, te da je on sve što ima u svome posjedstvu ostavio svojoj supruzi Suzani Jovanović. Saša i Suzana su već dugo godina u skladnom braku, te oni imaju kćerku Aleksandru, dok inače ima Suzana iz prethodnom braka sina Danijela.

Saša Popović inače vodi računa o Danijelu baš kao da je njegov sin, a Suzana je medijima jednom otkrila da je ona sina rodila sa nepunih 18 godina, pa da on nije imao baš sretno djetinjstvo jer se njegov otac nije baš interesovao za njega.

“Njegov otac i ja smo razveli u vrijeme kada je Danijel imao samo sedam mjeseci pa on u to vrijeme nije ni znao šta se događa oko njega. Ja nisam nikada pokušavala da mu kažem nešto protiv njegovog oca i smatram da će sve ljude dočekati pravda koju zaslužuju. Mi smo imali tu sreću da kažem da Danijelov otac i nije nikada pitao za njega uopšte. Isto tako ni Danijel nije nikada pitao za svog pravog oca, pa i on zna kako je uvijek mogao računati na mene ili na Saleta”, izjavila je Suzana za stil magazin.

Suzana je još spomenula da je velika sreća što je upoznala Saleta i da je on sasvim normalno prihvatio Danijela sa mnogo ljubavi i da se nije nikada ponašao prema njemu kao da mu nije sin. Danijel inače radi kao ton majstor u Grandu, te je Suzana rekla da se on tamo skroz dobro snašao.