OSVANULE ŠOK FOTOGRAFIJE SRPSKE GLUMICE: Živela u bedi, sada je redovna korisnica narodne kuhinje, VELIKA TUGA (FOTO)

0

Vesna Pećanac je poznata glumica još iz doba Jugoslavije a ostvarila je veliki broj uloga u filmovima i serijama koje su se tada snimale. Ipak skoro niko nije znao za njen privatni život i niz tragedija koje su je snašle a prije dva dana su se pojavile njene najnovije fotografije i mnogi su bili šokirani njenim sadašnjim izgledom.

Neko ko je prepoznao ovu veliku glumicu je uslikao ispred narodne kuhinje i podijelio je na društvenim mrežama a u opisu je napisao da je ona redovna korisnica kuhinje Verskog dobrotvornog starateljstva te pitao da li je i drugi korisnici mogu prepoznati i da li znaju o kome se radi.

Ove fotke su mnogima koji su prepoznali Vesnu natjerale suze na oči i mnogi su komentarisali zašto joj se ne pomogne i sažaljevali je. Vesna je postala najpoznatija zashvaljujući ulogama koje je ostvarila u filmovima Lepota poroka i Čudo neviđeno a posebno je pamtimo kao Jeku iz kultne serije Đekna još nije umrla a kad će ne znamo.

Vesna se udala za režisera Živka Nikolića i sa njim u braku je dobila dva sina sa kojima je otišla u Ameriku u osamdesetim godinama. Ona je pokušala da napravi karijeru u Holivudu kao i njen suprug ali su ubrzo shvatili da za njih tamo nema mjesta pa su se ubrzo vratili i nastanili u Crnoj Gori gdje je Živko i preminuo 2001. godine. Ona se nakon njegove smrti seli sa sinovima u Beograd ali su ubrzo počele i njene muke sa njima pa je navodno jedno vrijeme provela i u prihvatilištu za žrtve nasilja.