OSVANULE CECINE SLIKE IZ PLEJBOJA! FOTKE STARE JAČE OD 10 GODINA: Raj za oči! (FOTO)

0

Svi su svesni popularnosti i znaju ko je Svetlana Ceca Ražnatović. Ona važi za najveću pevačicu u regionu čije hitove pamtimo još od kraja osamdesetih godna. Ceca se relativno mlada pojavila na javnoj sceni, tako da je već dugo godina na estradi. Ona pored što peva, veoma često privlači pažnju domaćih medija svojim privatnim životom.

Svetlana Ceca Ražnatović, devojački Veličković, je srpska pop-folk pevačica i najveća zvezda srpske estradne scene, ovde možete pročitati njenu biografiju. Obožavaoci su joj dali nadimke „Ceca nacionale“, „kraljica turbo-folka“, „majka nacije“ i „srpska majka“ što dodatno govori o njenoj popularnosti. Rođena je 14. juna 1973. godine u Žitorađi, selu u južnoj Srbiji.

Tumačila je ulogu Koštane u filmu „Nečista krv“ koji je rađen na osnovu knjige Bore Stankovića. Prikazan je šest godina kasnije jer ga je Cecin budući suprug Arkan zabranio zahtevavši da se izbace scene seksa koje je snimila sa Radetom Šerbedžijom. Danas vam donosimo jednu priču koju, da je Arkan živ verovatno ne bismo ni znali.

Naime, Svetlana Ceca Ražnatović se pre desetak godina našla na stranicama Plejboja, ali ne zbog izgleda, već zbog svojih reči. Naime, pevačica je 2005. dala intervju za ovaj časopis o kome se pričalo nedeljama. Ona je tada pozirala za poznatog fotografa Dejana Milićevića. Iako se nije skinula do gole kože, kako to obično biva kada je u pitanju ovaj časopis, fotografije su bile podjednako provokativne. Ceca je tada pokazala svoj seksepil, ali u vrlo umerenom maniru. A ono što je primetno je, da je tada njen izgled totalno bio u RnB fazonu, kojeg su tada nosile poznate pevačice iz Amerike.