OSUŠILA SE Neda Ukraden! Pogledajte kako izgleda sa 15 kilograma manje, pokazala novu figuru u Bugarskoj i svi su šokirani (FOTO)

0

Jedna od najpoznatijih pjevačica koja je pola svog života na estradnoj javnoj sceni jeste svakako Neda Ukraden.

Njena veličanstvena karijera traje skoro pola vijeka a ona je tokom tih godina otpjevala toliko hitova da više nema broja. Neda je sada ušla u osmu deceniju svog života, ali bez obzira na to godine je ne spriječavaju da još uvijek aktivno nastupa i obavezno zabavlja svoje fanove.

Ona je na vrhuncu svoje karijete bila u sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog stoljeća kada su je prozvali ženski Zdravo Čolić, a tada su njih dvoje i prodavali najveći broj albuma. Neda i dan danas važi za jednu od najvećih dama na estradi, ona još uvijek plijeni šarmom i harizmom, a kada je riječ o njenom izgledu, izgleda mlađe bar dvije decenije od svojih godina.

Pjevačica je vrlo aktivna na svim društvenim mrežama, a posebno na Instagramu, pa tamo često objavljuje fotografije sa nekakvih događaja kojim prisustvuje i uvijek u komentarima dobija veliki broj komplimenata, i to na račun svog izgleda ali i stajlinga. Neda je ovaj put obuka bijelo odjelo koje je savršeno pristaje. Moglo se itekako primjetiti da je nada izgubila najmanje 12 kilorama i da svoju liniju održava zaista na zavidnom nivou s obzirom na njene godine. Možemo slobodno reći da parira svim kolegicama koje su duplo mlađe od nje. Neda Ukraden zrači pozitivnom energijom i nea nikakvu namjeru da se uskoro povuče sa javne scene, što je posebno drago svim njenim ljudima koji je rado slušaju.