OŠTRO PROGOVORIO ACO PEJOVIĆ: Zvezde Granda su postale rijaliti, neću da gledam kako se omalovažavaju deca! Spomenuo i CECU, on je o njoj OVO REKAO…

0

Poznati pjevač Aco Pejović je izjavio prije nekog vremena da mu je odmor jako potreban nakon što je završio turneju. Rekao je da se opteretio sa poslom te je najavio da će nakon završetka turneje sebi priuštiti kvalitetan godišnji odmor. Nakon napornih i teških dana, Aco se nada da će se promjeniti stvari u nadolazećim danima. Isto tako je naveo da bi volio otići u Italiju, ali i dalje se nije odlučio.

Izrazio je oduševljenje Srbijom i naglasio da ima dosta toga da se posjeti, pa čak i razmišlja o posjeti manastirima širom zemlje skupa sa suprugom. Aco se isto tako istaknuo kao pjevač u poznatom filmu “Toma”, te je izrazio čast koju je osjetio tokom saradnje sa Draganom Bjelogrlićem i Željkom Joksimovićem. Jednom prilikom su ga upitali šta misli o Zvezdama Granda i o Ceci kao novom članu, na šta je on odgovorio da ne gleda rijalitije i smatra da su Zvezda Granda počele sličiti istima.

A kada je u pitanju Ceca, rekao je da mu je drago što je ona dio žirija, te smatra da je to super. Njegova muzička karijera je započela dosta vremena prije nego što je postao popularan. Još kao mladi pjevač je istražio različite žanrove i stvarao svoj autentiči stil. Uspio je nakon veliko truda da se izgura u muzičkoj industriji, te je nakon nekog vremena uspio osvojiti srca mnogih obožavateljki koje redovno slušaju njegove pjesme i idu na koncerte. Njegovi su koncerti uvijek jako posjećeni, te se za njih traži karta viška. Šta vi mislite o Aci?