Ostavila burnu reakciju na ovaj SKANDAL i time iznenadila JAVNOST, zakrpila svima usta

0
129

Podsjetimo, Jelena Karleuša, poznata pop srpska pjevačica, oglasila se i burno reagovala na stori od Veljka Ražnatovića:

– Đorđe Balašević je veliki srpski sin i jugoslavenski sin! Muškarac koji je šmekerski inteligentno i duhovito drmao kavez svim malograđanima i šatro patriotama sa ovih prostora. Ne dozvoljavam da ga se ovako ponižava, ne dozvoljavam! – rekla je Jelena.

Snimak Đorđetovog koncerta koji je održan u Zagrebu je objavio Veljko, na toj snimci Đorđe se obraća svojoj publici ovim riječima: “Inače pjevam na hrvatskom jeziku – odnosno maternjem, ali ima jedan problem, ja pjevam jednu iskvarenu verziju hrvatskog/srpskog jezika.”

Nakon Balaševićeve izjave na snimci, Veljko je ostavio i reakciju, no, javnost je odmah reagovala i osudili njegov stav prema preminilom Đorđetu, te ostavili mnoštvo komentara.

Poslije ovog skandala, na kraju se i Anastasija oglasila te pružila podršku svom bratu i zapušila usta onima koji su ljutito komentarisali. Anastasija izjavljuje da su prvo Balaševića tako pljuvali, pa sada i njenog brata.