Opustila se totalno! Poznata voditeljica iz Srbije pijana vodila program…U STUDIJU NASTAO TOTALNI MUK! (VIDEO)

0
299

Za danas jedna jako zanimljiva priča, koja će vas sigurno nasmijati, i koja će vas u drugu ruku navesti na razmišljanje, pa gdj mi to živimo? Mi tako danas govorimo o TV voditeljima u regiji, a njih najmanje 70% je totalno zalutalo uovu vrstu posla. Što se tiče velikih medijskih kuća, na prste jedne ruke možemo izbrojati osobe koje znaju raditi svoj dio posla.

Društvene mreže i You tube je prepun zanimljivih video klipova koje su se u proteklih 10 godina vrtile po regionalnim TV kanalima. Svega je tu bilo, od toga da voditelj jednostavno prasne u smijeh i da se ne može prestati smijati, do trenutaka kada voditeljka “pusti goluba”, pa sve do onih trenutaka kada voditeljica koja vodi vijesti na Pink TV-u, u sred emisije padne u nesvijest.

Međutim, da nema kraju ovim stvarima pokazuje i situacija od prije par dana kada je na Happy TV-u, voditeljka vodila program uživo vidno pijana. Ona je tek na početku karijere, a i može se reći da je definitivno veliku tremu koju je imalaa pokušala da razbije sa kojom čašicom ljute, ali je po svemu sudeći pretjerala u broju istih.

Kako god da je pokušala da satavi prosto proširenu rečenicu, počela bi petljati jezikom, da bi se nakon par gafova, jednostavno počela smijati iz sveg glasa. Pogledajte i sami kako je to sve izgledalo.