OPTUŽUJU JE ZA PODVOĐENJE, A SVE INTIMNE SNIMKE ČUVA! Dušica Grabović priznala da ima eksplicitne klipove, a objašnjenje će SVE ŠOKIRATI!

0

Svi domaći i regionalni mediji pišu o akciji koja je razotkrivena elitna prostitucija u Srbiji. Pominju se neka poznata imena da su umešana u taj slučaj. Navodno je umešana i pevačica Dušica Grabović.

Ona je također priznala da ima eksplicitne snimke sa muškarcima koje kako kaže nekada i gleda. Rekla je da misli da to ima svaka žena u Srbiji. Dodala je kako zapravo živimo u 21. veku i kako se svi snimaju na taj način, te ne vidi zašto bi to nekome bilo čudno. Priznala je da ne zna kako bi preživela ako taj klip ugleda svetlost dana.

Komentarisala i na estetske korekcije koje je uradila na sebi, te rekla kako sledi primer Bijonse i Dženifer Lopez. One su prirodne i nemaju silikone, te je priznala da je ona uradila samo botoks. Podržava prirodni izgled, ali i razume ako nekog želi da ugradi silikone, ukoliko je grudi nasledila od tate.

Ona je komentarisala i snimak koji je dospeu u javnost a u kojem se čuje kako ugovara intimni odnos sa klijentom. Rekla je kako ne zna o čemu se radi. Da podsetimo, za nju se smatra da je upletena u elitnu prostituciju. Veruje se da je čak imala i svoje devojke koje su radile za nju. Veruje se da je radila sa nepoznatim devojkama, ali da je bilo i par poznatih starleta.  Od ovih devojaka koje su radile i za manje sume novca Dušica je uzimala manji procenat oko 30 posto. Izvor koji je ovo otkrio za medije a koji radi u policiji je rekao i da je klijentima za jednu noć naplaćivano i do 1000 eura.