Trenutno Vijesti

Operaciju kičme čekala je CIJELA SRBIJA, Divna DNK je frapirala sa NOVIM IZGLEDOM! Pogledajte kako danas izgleda, PAST ĆETE SA STOLICE!

Rijaliti programi su zadnjih nekoliko godina apsolutni hit na našim prostorima. Postoje razni rijalitiji, Parovi, Farma, Survivor, Veliki brat, a danas je najaktuelnija Zadruga. Mnoga lica su prošla kroz ove rijalitije. Na primjer Kristina Kija Kockar, Teodora Džehverović, Stanija Dobrojević, Luna Đogani, Soraja Vučelić, Kristijan Golubović, Miljana Kulić, Marija Kulić i tako dalje.

Ovo su samo neka lica koja se i dalje spominju i dalje se često pojavljuju u ovakvim programima. Neki su se tako poslije pojavljivanja u rijaliti programima samo povukli iz svijeta šoubiza i nikada se nisu više nigdje pojavljivali.

Jedna od isto poznatijih rijaliti ličnosti je i Divna DNK. Ona je postala poznata sa svojim mužem Markom DNK davno još zbog njihove ljubavne priče. Međutim, kada je napravljena Zadruga 1 koja se emituje na PINK tv-u, Marko i ona su bili učesnici tog rijalitija. Kada je Zadruga 1 tek počela, mnogi su čudno gledali Divnu DNK jer ima neobičan fizički izgled. Naime, ona je jako niska i sva je sitna, a pri tome ima i grbu na leđima.

Ali kako je sve više vremena prolazilo, mnogi su zavoljeli Divnu DNK. Od para koje su zaradili u Zadruzi 1, izgradili su sebi kućicu. Oni imaju i djecu, iako je jedno vrijeme socijalna služba njima oduzela dijete, sve je uspjelo da se riješi. Soraja Vučelić je jednom prilikom obećala Divni da će joj ona lično platiti operaciju kičme. Ali to se nije desilo, a Divna i dalje željno iščekuje da se Soraja javi. Šta mislite, da li će se Soraja javiti nekada Divni i ispuniti dato obećanje?

Oglasi – Advertisement