OPA BATO- ZLATA PETROVIĆ ČULA DA JE CECA U VEZI SA 9 GODINA MLAĐIM BOGDANOM: Evo šta je javno poručila CECI, OVO JOJ OTKRILA ZA BOGDANA

0
345

I dalje je jedna od glavnih vijesti na estradi to što Ceca Ražnatović ima novoga dečka koji je devet godina mlađi od nje. Mnoge Cecine kolege su govorile na tu temu, pa se javila i pjevačica Zlata Petrović koja i sama ima iskustva sa vezama sa mlađim muškarcima, te ona smatra da razlika u godinama nije nikakav problem, te je još i rekla:

” Ja sam prosto oduševljena. Njoj je uvijek bilo najteže od svih nas. Jadna žena, nigdje ne može da mrdne a da je ne prate i ne slikaju svi ti mediji. Pa kako da nađe dečka tako?! Nije ni smjela da ima nekoga, zbog toga što čim izađe iz kuće, neko je slika. Kada sam vidjela snimak sa dečkom bila sam baš sretna zbog nje, drago mi je da je uspjela. Ljubav uvijek treba da bude na prvom mjestu, svakome. Ma koliko ona trajala, makar i jedan dan. A ti što je osuđuju što je našla devet godina mlađeg neka prvo osude i gledaju sebe, bitno je da joj je lijepo. Pa i ja sam bila udata za Peju koji je bio mlađi od mene pa šta, još je u ono vrijeme to bilo strašno, super nam bilo”

Još je Zlata i postavila pitanje da li to Ceca treba da nađe sebi nekog djeda, pa je dodala: ”Ona je bre lijepa žena i zrači svojom energijom, naravno da joj treba mlađi dečko to je očekivano. Šta će da radi sa nekim djedom, nije to za nju? Podržavam je sto posto!”