ONUR I ŠEHERZADA DOBILI TREĆE DIJETE, A POGLEDAJTE GDJE ŽIVE: Nisu kao ostali parovi, sve je iznenadila UNUTRAŠNJOST NJIHOVOG DOMA (FOTO)

0

Ovaj poznati glumački par su inače par koji je jedan od najzanimljivijih u Turskoj, te se može reći da oni imaju svoju hordu fanova. Ipak, pored svih tih fanova, ovaj par inače živi jednim mirnim porodičnim životom, kako njima i odgovara.

Bilo je to 2006. godine kada su se oni pojavili na malim ekranima u ulozi ljubavnog para u poznatoj seriji “1001 noć”, dok je zanimljiva stvar da su oni tu svoju istu ljubavnu priču krenuli u svome stvarnom životu.

Ovaj turski par, Berguzar Korel od 38 godina i Halit Ergenc koji ima 50 godina su jedan od najpraćenijih parova iz Turske, dok su oni svoju ljubav ozakonili 2009. godine, te u današnje vrijeme imaju troje djece.

Preko društvenih mreža je slavna glumica Berguzar podijelila nekoliko videa i fotografija sa svojim fanovima gdje je snimala na šta liči jutro iz njihovog doma, pa je najviše pažnje privuklo to kako njihov dom izgleda.

Kao što ćete sami da vidite na fotografijama koje su priložene u članku, drvo i pastelne nijanse prevladavaju u njihovom interijeru, pa sve to njima daje osjećaj udobnosti i topline. Na središnjem dijelu njihovog dnevnog boravka se nalazi jedna masivna vitrina gdje se nalaze i porodične fotografije, te neke sitnice koje njih vežu uz divne uspomene, dok se u kuhinji nalaze razni kućanski aparati.

Dio u njihovom domu koji je veoma bitan i koji pokazuje kako to ova porodica živi jeste kutak sa igračkama koji se nalazi u nekim od ovih fotografija dok je glumica snimala i njihovog ljubimca.