ONI VAŽE ZA NAJOPASNIJE FACE NA NAŠOJ JAVNOJ SCENI: Problematične ličnosti koje drmaju REGION SVOJIM SKANDALIMA!

0

Javne ličnosti sa estradne scene su svakodnevno prisutni u medijima na razne načine. Oni koji su najpopularniji su zapravao i oni koji konstantno žive u kontraverzama i skandalima. Ono što se mora priznati je to da je estradna scena jako velika i veoma dobro razvijena, ali ona sa sobom vuče i negativne stvari, jer njeni pripadnici ne ostavljaju dobar dojam za buduće generacije i onda. Mi vam danas donosimo najkontraverznije osobe na domaćoj estradnoj sceni. Saznajte u nastavku teksta o kome se sve radi!

Ove javne ličnosti su tokom svih ovih godine imale veliki broj skandala, ali postoje oni veliki koji su zapravo toliko veliki da su ušli u istoriju i kojih se mediji nerado sete i pišu o tome. Mi ćemo vas podsetiti na neke od njih. Za početak, tu je Aca Lukas i njegov skandal hapšenja u akciji “Sablja” iz 2003. godine zbog posedovanja oružja. Nakon par godina, on je čak upucan i u nogu, te je jedno vreme nosio štake.

Jedna od najpoznatijih voditeljki je svakako Jovana Jeremić i ona je za kratko vreme prikupila toliko kontraverzi vezanih za nju da je i ona sama postala kontraverza, tako da nju kao osobu stavljamu o sve ovo. Potom, na red dolazi i pevač Darko Lazić sa svojim problemima oko alkohola i opijata i vožnje u takvom stanju i raznih drugih tipova saobraćajnih kazni. Također i njegov ljubavni život je put kontraverzi gde je poslednjih godina izmenjao partnerke.

Tu je i Dara Bubamara sa svojim videom koji je greškom objavila na instagramu, kojeg je brzo obrisala. Video je pokazivao Daru u eksplicitnoj pozi koja drži i igra se sa seksualnim pomagalom. Također, tu su i okršaji između starlete Tamare Đurić i Katarine Grujić, te Tamare sa Gogom Sekulić, koji je prerastao u pravi jedan medijski rat.