ONI JEDNOSTAVNO NISU JEDNO ZA DRUGO: Ova 3 horoskopska PARA ne mogu biti zajedno! Share

0

Sensa.hr piše da iako je suprotni spol ponekad doista privlačan, ove kombinacije horoskopskih parova baš i ne obećavaju – jednostavno ne mogu biti zajedno.

1. Bik i Ovan

Ova kombinacija je kao da pokušavate spojiti vatru i vodu – jednostavno nemoguće. Bik želi stabilnost i udobnost, dok je Ovan pun energije i želje za akcijom. Bik će često osjećati da ih Ovan previše tjera i ne razumiju njihovu potrebu da uspore. Ovna, s druge strane, može frustrirati Bikova tvrdoglavost i sklonost odugovlačenju. Njihov se odnos često vrtio oko svađa i nesporazuma.

2. Blizanci i Rak

Blizanci vole društvo, razgovor i promjene, dok je Rak vrlo emotivan i povezan sa svojim osjećajima. Blizanci se često mogu osjećati ograničeno zbog Rakove potrebe za pažnjom i emocionalnom podrškom, dok se Rak može osjećati nesigurno zbog Blizančeve promjenjive prirode i potreba koje se stalno mijenjaju. Često postoje problemi u njihovoj komunikaciji, jer Blizanci ne prepoznaju uvijek Rakove suptilne emocije.

3. Lav i Jarac

Lav želi biti u centru pažnje, dok Jarac traži ozbiljnost, odgovornost i postizanje ciljeva. Lav će Jarca smatrati dosadnim i previše usredotočenim na posao, dok će Jarca Lava smatrati neodgovornim i samoživim. Često se događa da se prioriteti i vrijednosti para sukobe, što će dovesti do napetosti i frustracije u njihovoj vezi.