ONA VRIJEDI MILIONE I MILIONE- Zavirite u skupocjenu vilu gradonačelnika Banja Luke- Stepenice i pločice od zlata- ZAR OVAKO NEŠTO POSTOJI KOD NAS (FOTO)

0

Jedan političar koji je postao poznat javnosti u posljednje vrijeme i koji je uzeo dosta pažnje od javnosti je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, a sve od kako je otriveno da je bio navodno u tajnoj vezi sa Tanjom Savić, onda su prekinuli vezu navodno.

Tako postoje priče kako su Tanja i Draško obnovili emotivnu vezu pa je isto tako i objavljeno par fotografija gdje su političar i pjevačica zajedno, pa se moglo vidjeti kako oboje ne skidaju osmijeh sa lica.

Draško inače potiče iz jedno veoma dobrostojeće porodice koja je veoma bogata i radi toga su se mnogi zainteresovali zbog fotografija na društvenim mrežama, gdje se nalazi vila od Draška, pa koja po nekim procjenama vrijedi par miliona eura.

Vila se inače nalazi u naselju Petrićevac uz zapadni tranzit Banja Luke, pa je inače vlasnik ove vile otac od Draška koji je uspješan poslovan čovjek, dok je ova vila i poznata po tome što je bila iznajmljivana nekim pjevačicama i pjevačima kako bi snimali spotove, pa je jedna od onih koja je snimala tu spot pjevačica Goga Sekulić.

Dom od Draška je inače veoma velik i uređen je sa unikatnim namještajem, te su unutra razna umjetnička djela, pa i pločice koje su inače ručno rađene, te koje imaju 24 karatno zlato.

U ovoj vili se na zidovima i nalaze razne ikone, te porodične slike, a inače je Draško u razgovorima sa novinarima ranije otkrio da je njegova porodična kuća jedan od najviše fotografisanih objekata u Banja Luci, dok se i vidi zbog čega je to tako.