ONA SE HVALI DA JE DEJANU SVE OBEZBEDILA: A pogledajte u kakvom je stanu Dalila živela pre nego se udala za Dejana, ISPLIVALA I SLIKA! (FOTO)

0

Već je neko vrijeme glavna vijest u rijalitiju krah braka od Dalile i Dejana i čitavo to dešavanje između Filipa Cara, Dejana i Dalile. Svima je već jasno šta je Dalila uradila i to pred milionskim auditorijumom.

Ovo je zaista jedna ljubavna drama zbog koje se čitav region iznenadio, a pogotovo sada je situacija postala još napetija od kako je ušla Maja Marinković. Sve od kako je Dalila ušla u vezu sa Filipom, tu smo mogli da vidimo njihove rasprave koje su znale otići zaista predaleko.

Oni su se konstantno prepirali oko raznih stvari i taman kada su pomislili da to ne može biti gore, onda su se uvjerili da nije sve gotovo jer je Maja došla u Zadrugu i napravila pravi haos.

Dalila je inače prije ovog rijalitija učestvovala u Parovima, pa je ona izašla kao pobjednica pete sezone Parova i tu je dobila 30 hiljada eura kao nagradu pa se i poslije hvalila kako je navodno dobila stan u Beogradu koji je imao vrijednost od 80 hiljada eura.

Ipak, prava istina je bila da je ona živjela u stanu u Zemunu koji se izdavao na stan, pa i možete da pogledate kako je taj stan izgledao na slici koja se nalazi ispod, a u tome stanu je živjela prije nego što se udala za Dejana.

Ljudi veoma često pokušavaju da predstave sebe u najboljem svjetlu i pokušavaju da se pohvale, a zapravo sakrivaju neke probleme koji su uistinu takvi ali se istina uvijek sazna, samo je pitanje vremena.