Ona mu je rodila prvo unuče i NASLEDNIKA DINASTIJE: Upoznajte snaju Željka Mitrovića, ovaj detalj niste znali o njihovom odnosu! (FOTO)

0

Željko Mitrović važi za jednog od najboljih poduzetnika, pa je samom tom činjenicom i jedan od najbogatijih u Srbiji. On je dakle vlastik popularne Pink televiziji. Za svoje bogatstvo može zahvaliti mnoštvu rijaliti programa koje je napravio za sve ove godine, od kojih je najznačajnija Zadruga, koja prikazuje svoju petu sezonu.

Kada je u pitanju njegov privatni život, zna se da je u braku sa ženom po imenu Milica već 25 godina. Ona mu je inače supruga, a prije nego se udala za njega, već je bila poznata novinarka koja je radila na Trećem kanalu. Tu je vodila emisije Folk top lista i Dali sam te već…video? Poslije je prešla na prešla da radi na Pink Televiziji, gde je postala direktorka, te kasnije na poziciji glavne i odgovorne urednice Sity rekordsa.

Bio je u braku sa svojom prvom ženom koja je inače poznata pevačica Sonja Mitrović Hani. Sa njom ima dvoje dece. Željkov sin iz prvog braka po imenu Aleksandar je već godinama u sretnoj vezi sa Ivanom Đujić, koja mu je rodila i ćerku Emiliju. Za par meseci će napuniti dve godine. To je prvo unuče Željka mitrovića koji inače ima 54 godine.

Aleksandar i Ivana izgleda ne vole biti u centru medijske pažnje, te se o njima jako slabo piše u medijima, tako da nije poznato da li su oni venčani, jer je njihova svadba bila zakazana za vreme restrikcija zbog pandemije korona virusa. Također je poznato da njegova snajka Ivana ima dobar odnos sa celom porodicom. Za razliku od njih, ćerke Željka Mitrovića često završe u medijima upravo zbog izbora partnera.