ONA JE NOVA DŽEJLA RAMOVIĆ, POKIDALA SA ŠEST “DA” I IZABRALA VIKI: JELENA POLUDJELA, izvrijeđala najstrašnije

0
267

Još jedan ženski duel koji se završio jako uspješno je bio između Mimi Jovanovske iz Velea, vođene kroz tim Dženana Lončarevića kao i Milijeve kandidatkinje Svetlane Đukić iz Mačvanske Mitrovice.

Mimi nam je pjevala pjesmu O da li znaš Dragane Mirković i Živim za to Slađe Allegro, a Svetlana je odabrala pjesme Pet godina voljena Marine Živković i Ruže cvjetaju samo u pjesmama Dragane Mirković.

Na kraju ovog nastupa, šest glasova je osvojila Svetlana Đukić i prošla je direktno dalje, dok je Mimi osvojila samo tri glasa, a Saša Popović će odlučio da će je pustiti dalje.

– Bubice su prošle Svetlana, bila si perfektna ali mali savjet, mani se Dragane Mirković u pjesmama, one pogađaju svu tvoju slabost. Ima i drugih pjesama koje pjevaš puno ubjedljivije- rekao je Bosanac.

– Ja se ipak ne slažem sa Bosketom. Meni je kod Dragane bila fenomenalna, ja sam se sva naježila, ti si ovo otpjevala savršeno i ti treba da pjevaš samo Draganu i biće super- rekla je Viki pa je Bosanac odgovorio- Da, nek nastavi da je pjeva pa da dođe sljedeće godine.