ONA JE ĆERKA JEDNE OD NAJPOZNATIJIH ŽENA NA SVETU- Ne depilira se i obožava svoje dlake- IPAK MUŠKARCI U CELOM SVETU LUDE ZA NJOM

0

Mi se danas fokusiramo na ćerku jedne od najpoznatijih pevačica ikada. U pitanju je Madona i godinama je dobila nadimak Kraljica Popa, zbog velikog broja hitova ali i velike doze kontraverze koju je unosila u svoju muziku i video spotove. Za nju kažu da je postavila standarde današnje moderne muzike gde imamo u prvom planu video spotove a dolaskom MTV-a to se još više popularizovalo. Do tada je aktenat većinom bio na muzici.

Madona je od svoga pojavljivanja ubrzo postala ikona, svojim karakterističnim glasom, tekstovima ali i modnim stilom. I sada nakon toliko godina ona se nije mnogo promenila, mada se našla da udaru velikog osuđivanja zbog ogromnog broja plastičnih operacija i zbog toga što je stalno u vezama sa mlađim muškarcima koji su nekada mlađi i od njene ćerke.

Madona se tokom cele svoje karijere zagovarala za neka pitanja kao recimo ravnopravnost među spolova. Čini se da je njena ćerka to nasledila od nje. Njena ćerka, po imenu Lourdes Leon već neko vrijeme se bavi modelingom, te ima i svoju modnu kuću i brend. Mnogi je smatraju feministkinjom, a ukoliko niste znali, primer toga je da se ne brijete ispod pazuha, što je upravo suprotno od onoga što društvo nameće kao idealnu sliku žena. To upravo radi Lourdes, koja se ne brije ispod pazuha.

Ona je sada odlučila da se pokazuje u svetu kao buntovnica pa vam mi donosimo par njenih fotografija. Ono što je zanimljivo je to da je ona za razliku od mnogih sasvim prirodna i bez plastičnih operacija.