ONA JE BILA PRVA STARLETA JUGOSLAVIJE – Zavela Kevina Kostnera, nije joj odoleo ni Brega: Ovako danas izgleda! (FOTO)

0

Mnogi od vas znaju ko je Dijana Bećirević. To je žena koja živi američki san, a ostala je upamćena kao jedan od s*ks simbol bivše Jugoslavije. Karijeru modela započela je krajem sedamdesetih, kada je imala samo 14 godina. Snimila je nekoliko reklama, krasila naslovnicu Starta 1976. te Playboya 1981. godine.

Za ime ove atraktivne Tuzlanke, s adresom u Los Anđelesu, vezivali su se brojni atraktivni muškarci, poput Gorana Bregovića, Zdravka Čolića, Vlade Pravdića, Mika Džegera (Mick Jagger), Al Pačina (Pacino), odoljela je udvaranju Kevina Kostnera.

Osim u manekenstvu, Dijana je bila veoma uspešna i u novinarstvu, koje je studirala u Rimu. Radila je kao novinarka dvije godine na italijanskoj televiziji RAI. Ona je dakle ostvarila i zavidnu svetsku novinarsku karijeru. Kada je novinarstvo u pitanju, mnogi znaju da je uradila da je uradila poslednji intervju sa slavnim vozačem Formule 1 Ajrtonom Senom. Prvog maja 1994. godine Brazilac je poginuo u udesu tokom Velike nagrade San Marina, a Dijana je dva dana pre toga razgovarala sa njim o pitanjima života i smrti. Pored toga ona je sa papom Pavlom II i to u pijanom stanju u mini suknji.

Poznato je da joj se Arnold Švarceneger otvoreno nabacivao, a jednom je ispričala i da su je optužili da je rasturila Bijelo dugme. Ona je rekla da je tada živela u Milanu, te se družila Vladom Pravdićem, koji je tada svirao klavijature u Belom dugmetu. On je bio je zaljubljen u nju. Odjedanput se pojavio Goran Bregović. Te je rekla da kada Goran nešto hoće, onda to i dobije. I tu je krenuo sukob dvojice članova benda. Te je priznala da ju je Goran “ukrao” od Vlade. Ona je također rekla da se Niki Lauda tukao zbog nje, te da su joj se udvarali Rod Stjuart i Kevin Kostner.