ONA JE ANĐEO- Kćerka Monike Beluči je NESTVARNA LJEPOTICA- Svijet ne može da je se nagleda- OBASIPAJU JE KOMPLIMENTIMA (FOTO)

0

Zaista nije nikakva novost da djeca od nekih poznatih ličnosti odluče da krenu stopama svojih roditelja koji su poznati i onda se zna desiti situacija da postanu čak popularniji od svojih roditelja.

Često se naravno zna i desiti da djeca tih ličnosti ne žele ništa da imaju sa poslovnim životom od svojih roditelja i da budu daleko od glamura. Ovih dana je poznata glumica Monika Beluči preko društvenih mreža objavila fotografiju od svoje kćerke Deve Kasel kojoj je inače 17 godina.

Glumica je kćerku dobila inače u braku sa glumcem Vinsentom Kaselom, a dugo su to krili od javnosti. Njena kćerka Deva je inače odrasla daleko od očiju javnosti, dok je njen lik u današnje vrijeme poznat čitavom svijetu.

Već sa 16 godina je krenula svoju karijeru modela, a već se sada može primijetiti da bi ona mogla biti veoma uspješna jer pored toga što je ona naslijedila izgled od svoje mame, čak je i bila zaštitno lice luksuznog brenda.

Monika je bila sva ponosna na svoju kćerku pa je i odlučila da se pohvali sa uspjehom od svoje kćerke, dok je tako i Deva završila na naslovnici španskog izdanja od poznatog modnog magazina “Glamour”.

Mnogi ljudi su je u komentarima hvalili i govorili kako je zaista lijepa i da su se iznenadili njenom ljepotom, te su i govorili da je sigurno čeka blistava budućnost. Pored kćerke Deve, Vinsent i Monika inače imaju i mlađu kćerku koja se zove Leoni i koja ima 11 godina, a ovaj poznati par se razveo 2013. godine.