”ONA ĆE ME ČEKATI DO 2062. GODINE, JA TO ZNAM”- Zoran Marjanović se na izricanju presude pojavio sa svojom novom ženom- Ona je sa njim već jako dugo, ali su sve krili- SADA SE ZNA I ZAŠTO (FOTO)

0

Već dva dana se neprestano priča o presudi Zorana Marjanovića koji se tereti za ubistvo supruge Jelene Marjanović iz 2016. Od tada se aktivno radila istraga i čini se da je konačno sada ova agonija oko nesretnog slučaja pevačice završena. Zoran je naime dobio prvostepenu presudu u trajanju od 40 godina zatvora. Ovaj slučaj mnogi smatraju jednim od najvećih slučaja poslednjih godina. Mi vam danas donosimo neke detalje koje sigurno niste znali a zapravo su privukli ogromnu medijsku pažnju. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Sada kada je konačno sve jasno, cela javnost je ostala zgrožena kada je definitivno potvrđeno da je Zoran taj koji je ubio svoju suprugu Jelenu. Za one koji ne znaju, on sam je prijavio njen nestanak. Tokom izricanja presude desio je jedan mali incident kojeg je napravila trenutna Zoranova partnerka Zorica.

Ona je naime, verovali ili ne galamila na ljude iz tužilaštva te na sudiju. Tom prilikom je izbačena iz sudnice. Nakon izrečene presude, on nije sproveden do Centralnog zatvora, već je prvo otišao kući, a onda je policija došla po njega. Mnoge je tom prilikom potresla scena male ćerke Jane koja je molila oca da ne ide od nje.

Mnogi veruju da će njegov advokatski tim uložiti žalbu na presudu, te da će se kazna promeniti nakon toga. Mnogi su se također pitali o tome ko je njegova nova devojka sa kojom je već nekoliko godina u vezi. Jedan blizak izvor je izjavio sledeće: “Nisam siguran da li su se zvanično venčali, ali svakako su u zajednici. Ne odvajaju se. Iako po Zoranovom izlasku na slobodu nisu želeli da ih ljudi sreću i vide zajedno, sada više ne kriju ljubav. Pojavljuju se u gradu, sede u restoranima i kafićima, druže se sa prijateljima”.