Trenutno

ONA ĆE BITI NOVA POBJEDNICA ZVEZDA GRANDA?! CIJELI ŽIRI NA NOGAMA APLAUDIRO: Ovo još nismo vidjeli (VIDEO)

U posljednjoj emitovanoj emisiji Zvezda Granda veliki pjevački duet na sceni su imali Mustafa Mehić iz Gradačca, iz tima Marije Šerifović, sa Milijevom kandidatkinjom, Zorjom Pajić iz Beograda koja ima 24. godine. Mehić se svima predstavio sa dvije pjesme “Lažo” Lapsus benda i “Pobednik” od Srećka Krečara, dok je Zorja pjevala pjesme ”Živote moj” Usnije Redžepove kao i ”Tango” grupe Negativ.

Nakon nastupa su svi članovi žirija ustali i aplaudirali, Posebno Zorji koja je oduvala sve kako svojim glasom, tako i sa svojim izgledom i stasom, a na kraju je dobila svih 6 glasova žirija, a Đorđe David je imao poseban komentar na Zorjin nastup: ”Ova djevojka, koja ovako pjeva, završila je Akademiju po mom mišljenu ovom takmičenju dala na značaju i došla da pokaže da ovo ustvari vrijedi.”

Ni njen suparnik Mustafa nije prošao loše, i on je dobio sve glasove žirija, tako da su oboje otišli dalje, a Zorja je na kraju imala pravo da bira za sebe novoga mentora ako želi, ali ona je rekla kako ne želi da mijenja ništa i daće njen mentor ostati Mili iz produkcije

 

 

 

Oglasi – Advertisement