ON JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA NAKON MRKINE SMRTI: Političareva POSLEDNJA želja je bila da Ana ne bude SAMA!

0

Prije dva mjeseca je preminuo Milutin Mrkonjić Mrka koji je u Srbiji bio poznati političar i počasni predsjednik SPS -a. Međutim u javnosti je bio puno više poznat po tome što je bio devet posljednjih godina svog života u vezi sa pjevačicom Anom Bekutom od koje se nije razdvajao i kako je više puta rekao u koju je bio jako zaljubljen.

Tek nakon njegove smrti šira javnost je saznala da se Mrka nikada nije sudski razveo od svoje supruge Dragane sa kojoj je proveo više od trideset godina, te da je o Daši vodio brigu do posljednjeg dana. Mnogi su smatrali da nije moralno da on bude u tako dobrim odnosima sa suprugom koju je ostavio zbog pjevačice jer je Mrka sa njom odlazio i u kupovinu i bio tu za sve što joj je potrebno.

Sama Bekuta je rekla da njoj to ne smeta i da Daša nema nikoga drugog ko bi brinuo o njoj i da ne želi da se miješa u te stvari. Na sahrani su bile prisutne obje i kako je primjećeno nisu kontaktirale ali u medijima se pojavila priča da je Ana čim je saznala da je Mrka preminuo otišla kod Daše i rekla joj kako želi da se nastavi brinuti o njoj.

Međutim Daša je to odbila jer su Mrkini drugovi iz SPS-a već preuzeli tu brigu a ona će dobijati i Mrkinu penziju. Političar je dok je bio u bolničkoj postelji zamolio Anu da nastavi da pjeva i ako on premine a pored toga je zamolio i Aninog unuka Branka da joj bude podrška i da je čuva. Branko je svoje obećanje shvatio ozbiljno i preselio s eu Anin stan na Vračaru a pjevačicu je dovezao i na snimanje emisije Zvezde Granda.