ON JE UVEK VOLEO STARIJE! Nakon Severine Igor juri ovu svoju bivšu, NAŠU POZNATU GLUMICU! (FOTO)

0

Severina Vučković je prije par godina bila jedna od najpopularnijh pjevačica pop muzike u našem regionu, ali ipak je ona radi svog privatnog života izgleda malo odlučila zapostaviti karijeru.

Sada mediji o njoj najviše pišu radi skandala koji su vezani za njen privatni život kao što su problemi povezani sa starateljstvom nad njenim sinom kojeg je ona dobila u braku sa Milanom Popovićem, a koji je jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji.

Prema njenim riječima je on uticao najviše sa svojom moći i sa svojim bogatstvom, pa isto tako se pisalo o njoj zbog toga što se ona udala za dosta mlađeg Igora Kojića koji je inače sin od poznatog pjevača Kebe.

Ipak, taj brak nije uspio i oni su se razveli, dok sada izgleda Severinu povezuju sa drugim muškarcima, a Igor isto tako ne miruje. Kako mediji pišu, on je krenuo dalje sa životom pa je njegovu pažnju najviše privukla glumica Katarina Radivojević sa kojo je navodno nekada bio u vezi.

Neki su izvori rekli kako kada su se sreli da Igor nije mogao skinuti oči sa nje, pa joj je i poslije toga počeo slati poruke, a Katarina je trenutno slobodna pa je Igoru otvoren put, dok nam ostaje da vidimo da li je ova lijepa glumica još uvijek zainteresovana za njega.

Izvor je rekao da se oni nisu dugo vremena vidjeli jer je bila u Americi, a da su se sreli skoro u jednom beogradskom restoranu, pa da su tu ušli u priču.