Filip Kapisoda je bivši rukometaš koji se sada povukao iz medija. On je neverovatno zgodan i ima mnogo šarma, što ga čini veoma popularnim među ženama. Međutim, doživio je veliku tragediju u svom životu, zbog čega se povukao iz očiju javnosti.Petar Kapisoda svojevremeno je bio veliki rukometaš, ali je još poznatiji po zanimljivom privatnom životu. Smrt njegovog brata zauvijek je obilježila njegov život.

Petar je osvojio bronzane medalje na Svjetskim prvenstvima 1999. u Egiptu i 2001. u Francuskoj kao dio reprezentacije Jugoslavije. Povezivali su ga i sa poznatim ženama poput glumice Marije Karan, gospođice Tijane Stajšić i voditeljke Dejane Rosuljaš. Mnoge žene ga smatraju neodoljivim zbog njegovog izvajanog tijela i nevjerovatnog šarma.

Nekadašnji vodeći beogradski zavodnik nije se mnogo promenio, osim frizure – danas je bez kose. Ali i dalje je u odličnoj formi i uvijek je elegantno obučen kad god se pojavi u javnosti.S druge strane, Petra nije mogla da zamisli kakva ga sudbina čeka. Njegov stric Filip Kapisoda ubio je tada svoju devojku – poznatu pevačicu Kseniju Pajčin – a potom sebi oduzeo život. Od tog trenutka bivši rukometaš se povukao iz javnog života.

Trenutno je predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore i svoje medijske nastupe koristi za promociju sporta.