On je poznati holivudski glumac koji je oženio prezgodnu SRPKINJU: Par uživa u vatrenoj romasni već nekoliko godina, a EVO KAKO ONA IZGLEDA ! (FOTO)

0

Ukoliko ste imali priliku pratiti seriju koja je bila popularna tokom 2000-ih godina, onda se sigurno sjećate glumca Michaela Weatherly koji je inače čovjek koji je glumio u raznim serijama koje su bile popularne i na našim prostorima.

Jedna od poznatih je “Ally Mcbeal”, dok je jednom Michael bio u braku ranije pa je bio vjeren za glumicau Jessicu Albu, ali ipak ljudi ne znaju da zapravo ova slavna ličnosti živi sa suprugom Bojanom Janković koja ima porijeklo iz Srbije.

Bojana se inače odselila iz Srbije tokom devedesetih godin u nadi da će se ona da bavi medicinom, a tako je završila studije i napustila Srbiju, pa je na kraju završila u Vankuveru u Kanadi.

Dugo se tu godina bavila sa medicinom, dok je jedne noći ona upoznala Majkla, a sve to se dogodilo na koncertu poznatog muzičara Stinga i taj je koncert zapravo održan u Vankuveru 2007. godine, kada je Majkla bio u publici. Nakon što je on vidio Bojanu, imao je potrebu da joj priđe i tako napravio svoj ulet, pa su se tu upoznali malo.

Ona je rekla da je izgledao veoma samouvjeren kada je njoj prišao i to je preraslo u veoma lijep brak, te su dobili dvoje djece Liama i Oliviu. Ona se pitala da li će veza između njih moći funkcionisati, ali ipak danas oni zajedno sretno žive u New Yorku sa svojom djecom, te su veoma sretni zajedno, što se da i primijetiti gledajući neke njihove fotografije kojih ima i dosta na društvenim mrežama.