ON JE PO JELENI NAJBOLJI FRAJER U GRANDU, IKADA: Ne snimam se tokom intimnog čina- OTKRIO KAKVE JE SVE PONUDE DOBIVAO OD ŽENA I DJEVOJAKA (FOTO)

0
273

Jedan od takmičara koji se na neki način posebno istakao u ovoj sezoni Zvezda Granda je svakako Žarko Madžić za kojeg je Jelena rekla da je najbolji frajer koji se ikada pojavio na sceni Granda. Mnogima pomalo i smeta to što Žarko malo previše forisra svoje nastupe oko svoga izgleda, a noge je zanimalo da li osjeća pritisak kako se takmičenje približava završnici:

” Ne osjećam pritisak. Iskreno, smatram da uz svog mentora Đorđa Davida i probe koje imamo mogu da iznesem i pjevanje i izgled zajedno. Ne znam šta bih mogao novo da napravim osim da se skinem skroz gol ili da se pojavim obučen kao Đorđe Čvarkov”

Novinare je zanimalo i da li je zbog svoga izgleda dobivao neke posebne ponude od strane djevojaka i žena, te da li su mu nudili da snima filmove za odrasle, na šta je on rekao: ”Nisam dobivao ponude za takva snimanja, a bilo je sličnih ponuda vezano za seks i sve oko njega, ali ne profesionalno, već su to bile neke privatne želje i naravno, odbio sam takve prijedloge”– te je još i otkrio: ”Nemam nijedan video sa djevojkom, tako da ne postoje šanse da ispliva tako nešto. Ne snimam se je nikad jer tada ne želim da gubim vrijeme na druge stvari, već želim da uživam maksimalno sa djevojkom i to mi je tada jedino bitno.”