On je bio velika ljubav Tanje Bošković, zamenio je Nedom Arnerić: Zaveo i mis sveta – A EVO KAKO DANAS IZGLEDA OVAJ FATALNI MUŠKARAC! (FOTO)

0

Što se tiče bivše Jugoslavije u to vrijeme je kultura bila veoma bitna stvar i dosta se u to ulagalo. Kao rezultat svemu tome smo imali razne dobre umjetnike, a pogotovo kada je u pitanju gluma jer bi dugo vremena trebalo kako bi nabrojali sva ta imena koja su obilježila taj period.

Može se i reći da su mnogi ljudi čuli za Tanju Bošnjaković i Nedu Arnerić koje su imale mnogo uloga u domaćim filmskim ostvarenjima, te su one smatrane kao najljepše glumice sa prirodnom ljepotom.

Jedan čovjek je zapravo uspio zavesti obje njih i radi se o bivšem suprugu od Tanje Bošković koji je inače poznati reditelj i koji je imao buran životu. U našoj javnosti je Dejan Karaklajić poznat po filmu ljubavni život Budimira Trajkovića, a koji je sa svojom prvom suprugm Nedom Arnerić se prvi put upoznao kada je bio na snimanju filma Užička republika.

Kada su oni počeli da uživaju u ljubavi, onda je Neda otkazala svoje učešće u filmu zbog toga što je smatrala kako nije dobro da miješa privatni i profesionalni život, pa kada su se oni razveli, poslije toga je on upoznao Tanju Bošković, pa su se poslije veze odlučili i vjenčati.

U braku su dobili dvoje djece, kćerku Lanu i sina Đorđa, a u današnje vrijeme su oni odrasli ljudi, te je Lana isto tako glumica, dok je Đorđe inače završio fakultet političkih nauka.

Dejan je bio smatran kao veliki zavodnik, pa je on poslije Tanje imao i veoma buran ljubavni život, dok se prije zabavljao i sa bivšom miss svijeta Ingeborg Sorsen i sa njom je proveo godinu dana u vezi.