On ima 190, a ona 50: Jede na svaka dva sata, i kada su je pitali rade u krevetu, odgovor je ljude ostavio BEZ REČI!

0

Bezbroj puta smo čuli za neobične ljubavne parove. Ovo je zastupljeno i kod popularnih svetskih parova, pa nije čudo ako vidimo veliku razliku u godina među parnerima ili očitu razliku u visini. Mi vam danas donosimo jedan takav slučaj. Pročitajte u nastavku teksta o čemu i kome je reč!

Danas govorimo o jednom sasvim neobičnom paru iz Holivuda. Inače, u pitanju je čovek kojeg zovu “Planina”. U pitanju je islandski snagator i glumac Haftor Bjornson, koji je postavio novi svjetski rekord u mrtvom dizanju, podigavši 501 kilogram tokom događaja koji je iprenošen putem ESPN-ovig profila na Tviteru. Bjornson je svjetsku slavu stekao kao glumac, a njegova najpoznatija uloga je lik “Planine” u gledanoj seriji Igra prijestola. On je visok čak 206 centimera.

On je privatno jako brižan otac, koji ima devojku koja ima 50 kila, što je strašna razlika za njegovih 190, te deluju nesrazmerno. On ima i instagram profil na kojem je itekako poznat i često objavi fotografije sa svojom ženom. Njegova žena se zove Kelsi Hemnson, te je profesionalni instruktor po struci. Visoka je 158 centimetara. Kada su mediji upitali ko je gazda u kući, Bjornson je rekao da sve kućne poslove vodi ona, dok on više zarađuje za život i porodicu.

Također su ih upitali kako se snalaze u krevetu, ona je uz osmeh rekla da je ona uvkek gore, jer drugačije jednostavno ne bi išlo. Ne smemo ni da zamislimo šta bi bilo kada bi bilo obrnuto. Koja su vaša mišljenja o ovome? Da li ste mogli pomisliti da su oni ljubavni par?