Udovica Đorđa Balaševića nakon gubitka supruga provodi dane u tuzi, a jedino joj djeca mogu vratiti osmijeh na lice i unučići sa kojim voli provoditi najviše vremena, a ona svoju tugu danas pokušava izliječiti tako što usrećuje druge. To doprinosi smanjenju njenog bola koji će nositi u srcu dok je na ovom svijetu, ali bar na trenutak sitnice kojima se posvetila daju joj snagu da ide dalje.

Jedan od način jeste i novi biznis koji je pokrenula, a iza koejg stoje ona i njene kćerke Jovana i Jelena. Porodica je predstavila nedavno manufuktura “Balbello” sa mnogim suvenirima za prodaju i ostalim nostalgičnim stvarčicama koje čuvaju uspomenu na ppoznatog kantautora, a među njima se našla i vjenčanica Olivere Balašević koja je spremna da nekome popravi dan.

Preko Instagrama Đoletova udovica reklamira prava remek djela, koja je našla mahom pozitivne reakcije, te je posao solidno krenuo, a najnovija objava u kojoj je u prvom planu Oliverina vjenčanica, prikupila je dosta reakcija i komentara, ali i jednu poruku koja se izdvojila posebno i koju je imala namjeru podjelili sa svima.

“Ja ću se vjenačti u ovoj.. Jako lijepa, mnogo toga govori o ljubavi, jednostavna a beskonačna. Majka mi je bila lijepa protina kći.. I tata i ona su sa anđelima,zbog toga i ne želim mnogo pompe.. Moj dragi u augustu dolaze iz Amerike, muzičar je baš kao i ja, kao i Đole. Nakon dugih deset godina on distance og love ćemo reći jedno drugome “DA”. Upravo u ovoj haljini koja je jedinstvena, kao i što je naša ljubav”- bila je poruka poslata Olji od strane žene.