Ogromna opasnost koja čeka naš svijet – Legionarska bolest bi mogla da uzrokuje haos u svijetu, a korona samo pomaže! – Savjeti za deset
Vijesti

Ogromna opasnost koja čeka naš svijet – Legionarska bolest bi mogla da uzrokuje haos u svijetu, a korona samo pomaže!

Po novom zakonu maske su obavezne čak i u zatvorenim prostorima, a zastrašujuća činjenica da svijetom trenutno vrebaju dvije opasne bolesti unosi teror u mnoge od nas, legionarska bolest i COVID-19 virus bi mogli zajedno da uzrokuju neviđen haos!

U ovom članku ćemo vam govoriti o jednoj izuzetno ozbiljnoj temi koju smo jednostavno morali da podijelimo sa vama kako bismo vas spremili na nešto što nas možda uskoro očekuje.

Tomislav Grizelj upozorava građane Balkana na jednu opasnu nadolazeću bolest koja bi mogla da uzrokuje više problema nego korona virus, tako da ovo i vi morate da znate.

Svi objekti koji su se zatvorili usljed pandemije korona virusa poput hotela ili ugostiteljskih objekata, pa čak i škola, mogu da budu uzročnik jedne nove bakterijske bolesti op imenu “Legionela”.

Period liječenja ove opasne bolesti može da traje čak i do 6 mjeseci, a sama inkubacija legionele može da traje i do 10 dana.

“Sasvim je normalno da korona virus uzrokuje neke posljedice koje nisu vezane za sam virus, a jedna od njih bi mogla da bude legionela koja se liječi podjednako teško kao i korona” izjavio je poznati poduzetnik po imenu Tomislav Grizelj.

Oglasi – Advertisement