Ognjen Vranješ ulazi u “Zadrugu 6”: Spreman da otkrije sočne detalje o Jeleni Karleuši

0

Svesni smo činjenice koliko su rijaliti programi prisutni u našim životima. Verovatno niko od nas nije mogao niti slutiti da će se razviti i biti popularni u ovoj meri kako su sada sada već davnih 2000-tih godina kada se prvi puta krenuo emitovati Veliki Brat. Imali smo par sezona, a onda je postala popularna Farma, Parovi, te na kraju Zadruga koja je ove godine emitovala svoju čak 5. sezonu.

U 5. sezoni su oboreni svi rekordi gledanosti, a čini se da nikada pre nije bilo više svađa, tuča, prepirki, eksplicitnog sadržaja i preljuba. Naprosto, čisti nemoral i nekultura koja se emituje javno na televiziji gde mislioni sede ispred malih ekrana a zapravo pričaju kako se brinu za svoju decu, koja su po svemu sudeći sve više i više pod uticajem ličnosti koje se nalaze u ovakvim programima.

Preljuba ima i na estradi i svi se sećaju one iz 2019. godine kada se pročula da su Jelena Karleuša i fudbaler Ognjen Vranješ imali aferu. Sve je to vešto zataškano i vremenom se pomalo i zaboravilo na to te su svi pomislili da je sve uredu između Duška i Jelene, međutim, nije. Nedavno je Jelena saopštila javnosti da se rastaje nakon 14 godina braka i nakon što sa Duškom ima dvoje dece. Pravi razlog ne znamo, verovatno…

Željko Mitrović je u proleće ove godine najavio da će sledeća sezona Zadruge biti nešto drugačija, gde će učesnici biti poznate ličnosti a ne anonimusi, a Ognjen Vranješ je po svemu sudeći poznata ličnost. Verovatno zbog svojih dobrih partija koje je pružio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a trenutno igra za fudbalski klub AEK iz Grčke. Po svemu sudeći, on ulazi u novu sezonu Zadruge i kaže da ima “sočne detalje o Jeleni Karleuši” ali i o drugim aferama sa rijaliti zvezdama i pevačicama. Kaže da ulazi u takmičenje kako bi “očistio svoj obraz”.