Oglasio se Marinkov vanbračni sin Dario: Do sada je šutio, ali sada je svojim riječima rasplakao sve

0

Pjevač Marinko Rokvić nas je sve napustio, a svima je poznato da je on sa suprugom Slavicom bio trideset godina u braku, te da je sa njom dobio dva sina koji su isto tako dobro poznati javnosti. Ipak, prije nego što je on krenuo u brak sa Slavicom, on je dobio tokom osamdesetih godian sina Daria, a dosta se o njemu pisalo ovih dana pogotovo.

Kako ste mogli u naslovu da pročitate, on je inače dijete iz vanbračne zajednice kojeg Marinko inače nije odmah priznao nego tek 1984. godine, pa je sam Marinko rekao da se on pokajao radi toga što ga nije odmah priznao, ali mu izgleda sve to sin Dario nije baš zamjerio.

Dario inače ne živi u Srbiji, ali ipak je često znao dolaziti tu kod svoga oca kako bi ga posjetio, a isto tako i u posjeti svojoj braći. Inače su oni u dobrim odnosima, te se može reći da je porodica od Marinka sasvim lijepo prihvatila njegovog sina Daria.

Ovoga puta u članku i sami imate priliku vidjeti tri brata, a to je inače fotografija koja je objavljena od strane Nikole. Dario je odlučio da se oglasi preko društvenih mreža sada pa je napisao i par riječi oko svoga oca, dok je mnogima zbog toga pala koja suza i neki su ljudi rekli kako niko ne može ostati imun na to.

“Počivaj u miru moja legendo, moj oče, a mi te volimo i čuvaj nas sve sa nekog boljeg mjesta”, napisao je sin od Marinka preko društvenih mreža.