OGLASILA SE LJUBICA KOJA U GRČKOJ ZA 11 DANA POTROŠI 10 EURA!- 39 godina sam bila računovođa, NAUČILA SAM DA BUDEM ČAROBNJAK- Otkrila svoju VELIKU TAJNU (FOTO)

0

U poslednje vreme itekako pišemo o temama koje se tiču godišnjih odmora i letovanja. Dakle, mnogi od nas već uveliko planiramo godišnje odmore i destinacije na koje želimo otići. Ljudi sa Balkana se obično odlučuju za Hrvatsko ili Crnogorsko primorje. U dobi pandemije korone virusa bio je itekako popularan Neum u Bosni i Hercegovini, a oni koji imaju nešto više novaca se odlučuju za Grčku ili Tursku te neku drugu tropsku destinaciju.

Bilo kako bilo, posledice pandemije korona virusa i trenutni rat značajno su uticali na ekonomsku i političku krizu. Mnogo je i onih koji nažalost baš zbog nedostatka novaca neće moći na letovanje. Tu su i drastična poskupljenja svega, pa tako i životnih namirnica ali i apartmana, soba i baš kada se činilo da se turizam oporavlja od pandemije, dešava se ovo.

Mi vam danas u ovom tekstu donosimo jednu zanimljivu priču koja se radi o ženi po imenu Ljubica. Ona naime već nekoliko godina unazad letuje sa svojim prijateljicama po deset i više dana. Za svo to vreme, ona kaže da zajedno potroše samo 20 evra. Na pitanje Milovana iz Užica gde je pitao koliko je novca potrebno za jedan dan letovanja u Grčkoj ona je odgovorila sledeće:

“Ja i prijateljica stavimo u zajednički novčanik po 10 evra i bude nam dovoljno za 11 dana. Kafu pijemo u apartmanu, hleb ne jedemo, sokove i druga pića ne pijemo, kupujemo kiselo mleko, povrće i voće, a suhomesnate proizvode nosimo od kuće i sa time skuhamo nešto na brzinu. Deset godina uvek tako i nikad nismo potrošili više, što je mnogima za ne poverovati. Ali, nas dve smo penzionerke. Mladi naravno imaju veće prohteve”.