ODVIKAVALA SE OD ALKOHOLA PA DVA PUTA POKUŠALA DA SE UBIJE: Naša poznata pevačica KRILA PAKAO kroz koji je prošla!

0

Na srpskoj estradi je uvijek bilo, a i danas je tako, veliki broj pjevača i pjevačica koji su pokušavali da postanu popularni i da izgrade veliku karijeru. Samo nekolicini je to i uspjelo i oni su na estradi već decenijama a pored njih je bilo i onih koji bi zabljesnuli sa jednim ili dva hita i onda se za njih nikada više ne bi čulo.

Uglavnom su nakon uspjeha pali u zaborav i počeli da se bave drugim poslovima a jedna od njih je i pjevačica Dunja Ilić koja se danas bavi tumačenjem tarot karti. Ona je u jednom intervjuuu koji je dala za srpske medije otkrila i kako je bila ovisnica o narkoticima i alkoholu i da je bila u teškoj depresiji te da je čak dva puta pokušala sebi da oduzme život.

Ona je u to vrijeme na svom Instagram profilu napisala objavu u kojoj kaže kako ne želi da ispadne bahata i umišljena ali da nikome ne želi da se javlja i odgovara na poruke jer je u teškoj depresiji. Dodala je i da njeno stanje nije toliko ozbiljno te da funkcioniše onoliko koliko mora ali da ne želi nikakav kontakt sa ljudima pa čak ni sa onima koji su joj najbliži jer nije za to u stanju.

Zato je sve svoje poznanike zamolila za razumijevanje. Dunja se u posljednje vrijeme bavi astrologijom i radi kao tumač tarot karti i kako je rekla od ovog posla može da zaradi hiljadu eura mjesečno što je njoj sasvim dovoljno za život.