Trenutno Vijesti

Odnijela sve pobjede u Grandu kao skromna djevojčica, A POGLEDAJTE JE SADA: NE LIČI NA SEBE, objavila OVE slike (FOTO)

Danas su skoro svi u regionu čuli za mladu pjevačicu Džejlu Ramović koja se prvi put pojavila u jednom muzičkom takmičenju kada je bila još djevojčica. Ona se takmičila u muzičkom šou programu Grand produkcije Zvezdice i kada se prvi put popela na binu vidjelo se da ima tremu, ali kada je zapjevala svi su je slušali kao opčinjeni.

Džejla je tada pobijedila a nakon toga se pojavila i kao takmičarka u Zvezdama Granda u kojima joj je mentor bila Marija Šerifović i opet je sve svoje suparnike jednostavno oduvala i ponovo odnijela pobjedu. Marija je bila oduševljena Džejlinim pjevanjem i pozivala je da bude gost na skoro svim njenim koncertima pa je čak vodila i na turneju po Americi.

Džejla i ona su nastaviile da sarađuju a mlada pjevačica je prije pola godine postala i punoljetna i u međuvremenu se razvila u lijepu mladu djevojku. Zahvaljujući njenoj popularnosti, mediji su saznali i za njene sestre Šejlu i Lejlu koje su kao i Džejla jako lijepe i pozitivne osobe. Džejla se nije svim silama bacila na rad oko svoje karijere jer je prvo željela da završi srednju školu, ali se pojavljivala s vremena na vrijeme čisto da je javnost ne bi zaboravila.

Džejla je kao i skoro cijela njena generacija ovisnik o društvenim mrežama i jako je aktivna na Instagramu na kojem ima i veliki broj pratilaca. Na fotkama koje objavljuje se može vidjeti da se kod nje radi o prirodnoj ljepoti i da nije vršila nikakve estetske korekcije i zahvate.

Oglasi – Advertisement