Odlučio je da ode ljekaru nakon što su mu bolovi u nozi postali zaista jaki – Kad su vidjeli o čemu je riječ ostali su skamenjeni na licu mjesta!

0
138

U ovom članku ćemo vam govoriti o jednom čovjeku koji je usio da ostavi cijeli svijet bez riječi kada smo čuli njegovu priču.

Ljekari koji su bili prisutnu tokom njegove posjete bolnici su jednostavno ostali u šoku, a kada su saznali šta se zapravo dešava skamenili su se na licu mjesta.

Riječ je o jednom čovjeku koji je prije 5 godina imao saobraćajnu nesreću u kojoj je polomio obje noge, i tada su ljekari morali da urade hitnu operaciju kako bi mu sačuvali noge.

Nakon što su završili operaciju ljekari su mu savjetovali da ide na oporavak, a on je to ignorirao zbog toga što su mu svi problemi nestali.

Bolovi u nozi su mu se počeli pojavljivati ponovno nakon tek pet godina, a on je mislio da nije riječ o nekom ozbiljnom problemu.

To je sve dok se jednog jutra nije osjetio izuzetno neprijatan miris iz njegove noge, i noga mu je natekla dovoljno da nije mogao da obuče svoje sipele.