Odjeknulo kao BOMBA! URAGANKA ČEKA BEBU SA POLITIČAREM: Ivana Nikolić trudna sa NJIM!?

0

Jako je poznato da su današnje pevačice sa estradne scene povezane sa recimo fudbalerima, sportistima i biznismenima. Primer toga je u poslednje vreme ćerka Svetlane Cece Ražnatović koja se zabavlja sa poznatim fudbalerom Gudeljom. Međutim mi vam danas donosimo nešto drugačiju priču koja nije svakidašnja. U pitanju je privatni život jedne od članica popularne grupe Hurikejn.

Svedoci smo koliko je grupa Hurikejn popularna poslednjih godina. Ova grupa koja se sastoji od tri cure žare i pale estradnu scenu kako svojim hitovima i spotovima, tako i svojim izgledom i spotovima. Njih tri zaista privlače mnogo medijske pažnje gde god da se pojave i šta god radile. Sada je u centru pažnje Ivana Nikolić. Ona je prepoznatljiva po svojoj visini i vitkoj figuri, te i pevačkoj sposobnosti. Ivana Nikolić je srpska pevačica koja je popularnost stekla kao jedna od članica ženske grupe Harikejn.

Rođena je 16. aprila 1995. godine u Nišu. Živi i radi u Beogradu. Ivana se pre pevačke karijere profesionalno bavila plesom i modelingom. Učestvovala je u raznim evropskim takmičenjima, te osvajala brojne nagrade. Višestruka je državna prvakinja u plesu.

Naime, Ivana Nikolić je prema poslednjim informacijama iz srpskih medija uspela da smuva Andreja Bajeca, koji je inače hirurg i političar. On je donedavno bio u vezi sa sa još jednom poznatom pevačicom Editom Aradinović. Prema poslednjim informacijama njih dvoje trenutno očekuju i bebu. Ne zna se mnogo oko njihove veze niti se priča toliko u medijima. A kada budu sigurni u trudnoću, to će podeliti i na društvenim mrežama. Bakjec se još uvek nije razveo od prve supruge sa kojom ima i sina.