ODBILA JE BRAK KOJI SU JOJ UGOVORILI RODITELJI, ali je za nekoliko godina saznala nečuvenu istinu! (VIDEO)

0

U današnjem članku vraćamo se na period od prije nekoliko decenija, kada su se brakovi ugovorali dok su djeca još bila mala te su se striktno morali čuvati za obećane partnere ili su stupali u brak izuzetno mladi. U tom periodu nisu bile bitne želje tih djevojaka i momaka, nego su morali živote provesti sa osobama koje im izaberu roditelji.

Međutim takve stvari i danas su prisutne ali u romskim zajenicama, gdje možemo vidjeti relativno mlade djevojčice kako su trudne ili prose. Naime, u tim situacijama se uzimaju velike pare za miraz, a Indija je definitvno država koja prednjači u ovakvim stvarima.

U nastavku pričamo o Indijki koja je svoju tužnu priču podijelila na društvenoj mreži Tik Tok te javno osudila svoje roditelje jer je smatarala da griješe kada su je 2017. godine htjeli udati za parnerka kojeg su oni odbarali. Ona je tada lupila šakom od sto te stavila svima do znanja da se to neće desiti.

Međutim, tu se njena više nego interesantna priča nije završila, dobila je i neočekivani epilog po nju. Naime, kroz nekoliko godina ona je zapravo otkrila da je istog potencijalnog mladoženju na kraju sama izabrala za sebe.