Od svih BAŠ ON DA MI BUDE ZET: Ćerka Branislava Lečića pokazala momka! Poznati glumac kog svi znate, a tata se ništa ne pita (FOTO)

0

Naime, nisu sve javne ličnosti iste i ne žele svi da završe u medijima ili na naslovnim stranama po cijenu svega. Upravo jednoj takvoj glumici govorimo u nastavku današnjeg članka, a u pitanju je Ana Lečič koja je do sada nekolik puta dokazala da ne voli pretjerano eksponiranje u medije. Iako je bila meta medija i prije nego je postala glumica, jer je kćerka poznatog glumca Branislava Lečića ona je ostala i danas dan ista te ni na svom Instagram profilu ne dijeli baš puno informacija o svom privatnom životu.

Naime, Ana je danas na društvenim mrežama objavila fotografiju sa momkom, čime je svima dala do znanja da je ludo zaljubljena. Ćerka Branislava Lečića u vezi je sa Crnogorcem, takođe dramskim umjetnikom, Vuletom Markovićem, a mada se već u samom startu osjećala jaka konekcija između nje i izabranika, telentovana umjetnica birala je da malo sačeka prije nego što svoja osjećanja objelodani. Za Aninu romansu, navodno, nije znao ni Leka, sve dok sam Vuleta prije izvjesnog vremena u jednom intrevjuu nije rekao par riječi o glumici i njihovom upoznavanju.

– Dobar tajming, da znate da ćutite, da znate da se igrate i da imate sreće da je sretnete – rekao je on za crnogorske medije.

Zet Branislava Lečića izuzetno je zgodan i šarmantan te ne čudi što je Anu osvojio, takođe je vrlo pažljiv i romantičan što svedoči ovih par kadrova osvanulih na profilu mlade umetnice, a istina je i da mu kultura i vaspitanje nalažu da bude u dobrim odnosima sa budućom tazbinom.