OD STARE GARAŽE JE NAPRAVILA DOM KAO IZ BAJKE-26 kvadrata je skockala do savršensta, a dvorište je posebna priča SADA SVI ŽELE OVO ŠTO ONA IMA (VIDEO)

0

Možete stvoriti lijepo životno okruženje čak i sa vrlo malo sredstava, ako uložite dovoljno ljubavi i truda. Finansijska sredstva nisu uvijek neophodna da bi se stvorilo nešto lijepo.

Mlada žena u Sjedinjenim Državama uzela je staru garažu i pretvorila je u prekrasan, udoban stan. Zidove je ofarbala u bijelo kako bi prostor učinila svijetlim i prozračnim. Iako je stan mali, uspjela je napraviti funkcionalnu kuhinju i dnevni boravak.

Denisov kvart je poznat po visokim prosječnim cijenama kuća, što može biti popriličan šok za nekoga ko je novi u ovoj oblasti. Međutim, ova devojka je uspela da uštedi mnogo novca uselivši se u garažu. Pregrađivanjem prostora uspjela je stvoriti tri mala stambena prostora unutar garaže.

Napravila je mali prostor za odlaganje ispod svog kreveta kako bi čuvala svoje stvari, koje su uglavnom odjeća. Boje dominiraju prostorom su bež i bijela. Kako sve izgleda možete pogledati u priloženom videu.