OD RAZVODA JOJ POPUSTILE SVE KOČNICE ! ANĐELKA PRPIĆ LJUBI PJEVAČICU, A KADA VIDITE KOGA..

0

Popularna glumica koja je vikend za nama provela u sjajnom raspoloženju, igrajući i pJevajući sa drugaricama i koleginicama Marijom Kilibardom i Anjom Mandić, čineći deo posebnog dana i svadbene ceremonije kolega Branisvala Trifunovića i Tihane Lazović koji su nakon tri godine zabavljanja svoju vezu krunisali brakom.

 

Za ovu posebnu priliku harizmatična glumica Anđelka Prpić koja na svim dešavanjim vodi računa o svom izgledu, pažljivo birajući toalete, odlučila se za haljinu koju je prošle godine ponijela na Sarajevo Film Festivalu, ali je ovoga puta svoj izgled osvježila kombinujući model klasične haljine sa kratkom kožnom jaknom, rajfom i mini torbicom. Pjevačica Severina Vučković, koja je ujedno bila i gost iznenađenja za mladu, pjevajući neke od njenih najvećih hitova i zabavljajući se sa mladencima i gostima, je na svom Instagram nalogu podjelila neobične fotografije na harizmatičnom glumicom u zagrljaju, koja je izazvala lavinu pozitivnih i lijepih komentara.

Anđelka se nedavno vratila sa Festivala Filmskih scenarija koji se održava u Vrnjačkoj Banji svake godine, na kojem je zajedno sa svojim kolegom Andrijom Kuzmanovićem premijerno promivisala film “Ala je lep ovaj svet”, koji govori o umjetnosti i ljubavi na jedan duhovit način. Za pomenutu ulogu je na Festivalu dobila nagradu Zlatnik grada domaćina za afirmaciju i izuzetan doprinos promociji festivala. U filmu tumači lik Une, novinarke koja se zaljubljuje u svog kolegu, koja je u isto vrijeme iritantna, simpatična i draga. Ubrzo nakon Festivala u Vrnjačkoj Banji, otišla je na Sarajevo Film Festival, na kojoj je nastavila sa promovisanjem serije “Šetnja sa lavom” čija je premijera bila početkom ljeta u Dubrovniku, a koja predstavlja nastavak filma “Ala je lep ovaj svet”, u kojoj je učestvovala ista glumačka ekipa, ali koja obrađuje različite teme.

 

Ona je tokom proljeća odmarala sa svojim sinom Jakšom obilazeći Barselonu i sve njegove kulturno-istorijske znamenitosti, upoznavajući se sa arhitekturom i španskom gastronomijom, a ljetne dane je iskoristila za odlazak na plavi Jadran kako bi uživali u vodenim čarolijama i igrama na pjesku, a uzgred i napunila baterije za nove predstojeće poslovne obaveze i angažmane.