Boki 13 je poznat po svom prepoznatljivom izgledu koji mu je pomogao da stekne popularnost širom Balkana. Tokom godina pretrpio je niz promjena u svom izgledu, uključujući nadopunjavanje obraza i usta hijaluronskom kiselinom, farbanje kose u plavo i iscrtavanje obrva. Nedavno se odlučio za novi izgled, koji zahtijeva manje upečatljiv stajling.

Bojanova odluka da smrša i usvoji klasičniji stil privukla je veliku pažnju javnosti i medija prije nekoliko godina. Ljudi su komentarisali da je radio i na poboljšanju svoje neposrednosti, što je u prošlosti bilo kritikovano. Nažalost, neki Bojanovi stari dugovi su izašli na videlo i optužen je za reketiranje. Završio je u zatvoru Idrizovo, iako nije bilo dokaza koji bi potkrijepili optužbe.

“A, osuđeni Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, osuđen sam na kaznu zatvora za predmet poznat u javnosti kao “Reket”, pa vas ovim pismenim podneskom molim i želim da upoznam sa svim mukama i torturom koju doživljavam, jer sam osuđen bez dokaza za krivično delo, jer se tu radi o interesima političkih i poslovnih moćnika u našoj državi.

U ovom trenutku se suočavam sa ozbiljnom torturom i protivzakonitim i kriminalnim ponašanjem od strane pravosudnih organa, posebno od Osnovnog krivičnog suda u Skoplju, pa s toga osećam potrebu da vas izvestim o stvarnom stanju u našem pravosudnom sistemu, tim više zbog mojih navoda, za šta imam i dokaze” – naveo je Jovanovski na početku. Ostatak čitajte ovde.