Na premijeri kazališne predstave “Bolest mladosti” Maja, simpatična supruga Dragana Bjelogrlića, pojavila se bez partnera. I dok su fotografi bili zaokupljeni bilježenjem svakog Majinog pokreta, ostaje nejasno je li Bjela namjerno izbjegao medije ili je njegov nedolazak bio posljedica njegova aktualnog projekta “Čuvari formule”. Maju zbog zanosnog izgleda zovu srpskom Monikom Beluči.

 

Maja Bjelogrlić, supruga Dragana Bjelogrlića, zadivila je u crno-bijeloj kombinaciji koja je besprijekorno upotpunila njenu ljepotu. Njezin moderan outfit sastojao se od bermuda i bijele košulje, koje se smatraju bezvremenskim modnim ikonama. Bivša manekenka svoj je outfit stilizirala besprijekorno, a odabirom nakita vješto je podigla izgled. Majina šminka i frizura znalački su odabrane kako bi na sjajan način istaknule crte njezina lica. Glumica Tamara Dragičević prisustvovala je događaju kako bi pružila podršku suprugu koji je blizak prijatelj Maje Bjelogrlić i Draganove kćeri Mie. Tijekom događanja Maja se slikala s Tamarom.

 

Dvadeset petu godišnjicu braka Maja i Dragan u veljači su obilježili putovanjem u Miami kako bi odali počast svojoj nepokolebljivoj vezi. Tijekom zajedničkih godina, par je nailazio na razne prepreke u privatnom i profesionalnom životu i svladavao ih, čineći njihovo putovanje u Miami prikladnim i lijepim priznanjem ljubavi jedno prema drugome. Njihova ljubavna priča bila je daleko od tipične. Nisu se dugo poznavali prije nego što su im se životi ukrstili nakon uzbudljive zabave u Beogradu. Draganova drskost te noći nagovijestila je prijelomne trenutke njihove zajedničke sudbine. Doveo je Maju u Barandu, ljupko banatsko selo koje će imati veliki značaj za njihovu vezu. Tada joj je rekao da će tamo njihova djeca stasavati ako bude mudra, pa se tako i dogodilo.